The Personal Statement Service

Personal Statement Service oferă servicii de primă clasă pentru scrierea, editarea și completarea declarațiilor personale pentru admiterea la Universitățile din Marea Britanie. Este serviciul cel mai de încredere pentru studii de licență, Master, doctorat, inclusiv Oxbridge. Contactați-ne astăzi pentru a vă ajuta la admitere. 

Competiția e puternică 

Universitățile din Marea Britanie au o reputație internațională excelentă, așa că procesul de admitere este foarte dificil, în special la Universitățile de top din Russel Group (puteți găsi o listă cu acestea pe internet). Asta înseamnă că obținerea unui loc la o Universitate bună din Marea Britanie este foarte dificilă pentru studenții englezi. Dacă aplicați de peste hotare, indiferent dacă pentru studii de licență sau altele, probabil că vă simțiți copleșiți de asta și aveți nevoie de ajutor și sfaturi. 

Ce caută Universitățile din Marea Britanie

Fiecare Universitate este diferită și are cerințe diferite, dar există trei aspecte fundamentale care sunt la fel pentru fiecare proces de admitere. Ei vor să vadă rezultatele la examene, o referință de la școala anterioară, de la un angajator sau un profesor care știe multe despre voi, abilitățile și experiențele relevante și de ce vreți să studiați acel subiect. 

Cum îmi scriu declarația personală? 

Declarația personală este extrem de importantă și mulți sudenți sunt foarte îngrijorați. Puțini au încredere cu privire la ce scriu și cum formulează totul. Este la fel de greu pentru studenții englezi cum e pentru studenții de peste hotare. Majoritatea studenților cer ajutor de la cineva, în multe cazuri de la un părinte, profesor sau cineva care a trecut prin acest proces. 

Ajutorul e aici

Și aici intervine Personal Statement Service. Dacă primiți ajutor de la noi, puteți fi siguri că declarația dvs va fi de calitate înaltă și va acoperi tot ceea ce vrea echipa de la Universitate să știe despre voi. Ne trimiteți informațiile de care avem nevoie și apoi unul dintre scriitorii noștrii profesioniști, care are ani de zile de experiență în scrierea de astfel de declarații, o va scrie pentru voi. Acest scriitor va face declarația dvs să iasă în evidență față de ceilalți candidați care sunt în competiție pentru același loc la universitatea la care v-ați hotărât să aplicați. 

Lucrăm împreună 

Noi vom scrie declarația pentru voi, dar nu vom inventa nimic. Vă vom cere să ne trimiteți informațiile într-un formular ce va conține întrebări precum: „ce v-a motivat să vă înscrieți la acest curs?” „Ce experiențe relevante aveți pentru acest curs?” (deosebit de importantă pentru subiecte precum Medicină sau Stomatologie), „Ce interese extracuriculare aveți?” (astfel spuneți universității prin ce experiențe ați trecut în afara curriculumului)? și „V-ați documentat în detaliu cu privire la subiectul ales?” Scriitorul va produce mai apoi o declarație care folosește cele mai bune informații din formularul acesta și o va scrie într-un mod convingător și corect. Astfel, Universitatea vă va vedea ca un student impresionant care chiar merită un loc. 

Serviciile noastre

Noi avem trei servicii diferite care vi se potrivesc nevoilor voastre. Dacă vă scrieți propria declarație personală, noi o putem edita și vă putem sfătui cu privire la schimbările necesare. Noi vă vom corecta și engleza, ne vom asigura că sună fluent, ceea ce o va face mai ușor de citit (vezi serviciul „Gold”). Noi oferim și serviciul „Platinum”, unde vom scrie declarația folosind informațiile de la dvs, pe care mai apoi o puteți edita singur. Serviciul „Oxbridge” este pachetul de elită pentru cei care aplică la anumite programe foarte căutate. Acesta vă permite să schimbați și să rearanjați materialele pentru a putea trimite o declarație la Universitate care prezintă o imagine perfectă a dvs. ca și student. 

O soluție unică și fericită 

Mulți studenți au beneficiat de serviciul nostru și sunt mulțumiți de serviciile noastre și de sprijinul pe care îl oferim. Fiecare declarație este scrisă individual așa că nu există posibilitatea ca plagiarismul să apară. Noi vă vom face declarația pe care o veți trimite la o universitate din Marea Britanie cât mai profesional scrisă posibil și vă vom asigura că sunteți pe mâini bune în acest moment foarte important din viața voastră. 

Contactați-ne

Începeți aplicația la Universitatea dorită astăzi cu scrierea declarației personale. Vizitați: www.personalstatementservice.com Email: info@personalstatementservice.com sau sunați la 020 364 07691.