The Personal Statement Service

Η Υπηρεσία Προσωπικών Δηλώσεων προσφέρει μια πρώτης τάξεως γραφή, σύνταξη και επεξεργασία Προσωπικής Δήλωσης προς υποβοήθηση της εισόδου σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Είναι ο κορυφαίος πάροχος για προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Μάστερ και διδακτορικά μαθήματα, περιλαμβανομένου και του Oxbridge, ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα να σας βοηθήσουμε με την αίτησή σας.

Έντονος ανταγωνισμός

Τα Βρετανικά πανεπιστήμια έχουν εξαιρετική διεθνή φήμη, γι’ αυτό το λόγο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι πολύ ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στην ελίτ ομάδα πανεπιστημίων γνωστή ως Russell Group (Μπορείτε να βρείτε έναν κατάλογο με αυτά στο διαδίκτυο). Αυτό σημαίνει ότι για να εξασφαλιστεί μια θέση σε ένα καλό πανεπιστήμιο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για τους σπουδαστές της Βρετανίας. Εάν υποβάλετε αίτηση από το εξωτερικό, είτε πρόκειται για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μπορεί η διαδικασία να σας φαίνεται βουνό και να χρειάζεστε βοήθεια και κατεύθυνση.

Τι αναζητούν τα Βρετανικά πανεπιστήμια

Κάθε πανεπιστήμιο είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά υπάρχουν τρεις βασικές πτυχές που είναι οι ίδιες για κάθε αίτηση. Θα θέλουν να δουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, θα χρειαστούν μια αναφορά-σύσταση από το σχολείο, τον εργοδότη ή από τον εκπαιδευτή σας που σας γνωρίζει καλά και χρειάζονται μια προσωπική δήλωση που θα περιγράφει τον εαυτό σας, τις ικανότητές σας, τις σχετικές εμπειρίες σας και γιατί θέλετε μελετήστε το αντικείμενό σας.

Πώς μπορώ να γράψω την προσωπική μου δήλωση;

Η προσωπική δήλωση είναι εξαιρετικά σημαντική και πολλοί φοιτητές ανησυχούν για το γράψιμό της. Λίγοι από αυτούς είναι σίγουροι για το τι να  συμπεριλάβουν και πώς να τη συνθέσουν. Είναι εξίσου δύσκολο για τους σπουδαστές της Βρετανίας, όπως και για όσους από υποβάλλουν αιτήσεις από το εξωτερικό. Οι περισσότεροι μαθητές ζητούν βοήθεια από κάποιον, συχνά τους γονείς, ένα δάσκαλο ή κάποιον άλλο που έχει περάσει την όλη διαδικασία.

Η Βοήθεια είναι δίπλα σας

Εδώ έρχεται η Υπηρεσία Προσωπικών Δηλώσεων. Εάν λάβετε βοήθεια από εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η δήλωσή σας θα είναι της υψίστης  ποιότητας και θα καλύπτει όλα εκείνα που η ομάδα εισαγωγής στο κάθε πανεπιστήμιο θέλει να γνωρίζει για εσάς. Μας δίνετε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε και μετά ένας από τους επαγγελματίες συγγραφείς μας, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρία στο να συμβουλεύουν μαθητές για το πώς να γράψουν τις δηλώσεις τους, θα τα βάλει όλα μαζί. Θα γράψουν τη δήλωσή σας έτσι ώστε να ξεχωρίσετε από τους άλλους υποψηφίους που ανταγωνίζονται για τη θέση στο πανεπιστήμιο που θέλετε.

Εργάζεστε μαζί μας

Γράφουμε τη δήλωσή σας για σας, αλλά δεν εφεύρουμε τίποτα. Σας ζητούμε να μας στείλετε πληροφορίες με μια μορφή που περιλαμβάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως: «Τι σας ώθησε να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα;» «Τι σχετική εργασιακή εμπειρία έχετε» (ιδιαίτερα σημαντικό σε θέματα όπως η Ιατρική ή η Οδοντιατρική) ; «Ποια είναι τα εξωσχολικά σας ενδιαφέροντα» (αυτή είναι η ευκαιρία να κανετε γνωστό στο πανεπιστήμιο  τι έχετε επιτύχει που δεν καλύπτεται από το σχολικό πρόγραμμα σπουδών); και «Έχετε κάνει ευρύτερη έρευνα σχετικά με το θέμα που επιλέξατε;» Ο συγγραφέας της δήλωσης θα παράγει μια δήλωση που χρησιμοποιεί τις καλύτερες πληροφορίες από το ερωτηματολόγιο σας και τις γράφει με έναν ακριβή και πειστικό τρόπο, έτσι ώστε να φανείτε στο πανεπιστήμιο ως εντυπωσιακός φοιτητής που πραγματικά αξίζει μια θέση.

Οι διάφορες υπηρεσίες μας

Έχουμε τρεις διαφορετικές υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν γράψετε τη δική σας προσωπική δήλωση, μπορούμε να την επεξεργαστούμε και να σας συμβουλεύουμε σχετικά με τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Διευκρινίζουμε επίσης την αγγλική γλώσσα για εσάς, καθιστώντας την πιο εύγλωττη,  εύκολη και εντυπωσιακή στην ανάγνωση(αυτή είναι η υπηρεσία "Gold"). Προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία "Platinum", όπου γράφουμε τη δήλωση σας με τις πληροφορίες που μας παρέχετε και σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο κομμάτι εργασίας που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ή να επεξεργαστείτε εσείς. Η υπηρεσία "Oxbridge" είναι το ελίτ πακέτο μας για όλους εκείνους που υποβάλλουν αίτηση για τα πιο ανταγωνιστικά μαθήματα,  που σας επιτρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να αλλάξετε και να αναδιατάξετε το υλικό έτσι ώστε να μπορέσετε να υποβάλετε μια δήλωση στο πανεπιστήμιο που είναι η καλύτερη δυνατή εικόνα του εαυτού σας ως υποψήφιος φοιτητής .

Μια μοναδική και ευτυχείς  λύση

Πολλοί μαθητές έχουν επωφεληθεί από την υπηρεσία μας και είναι ευγνώμονες για την υποστήριξη που παρέχουμε. Κάθε δήλωση είναι ξεχωριστά γραμμένη, έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα λογοκλοπής. Κάνουμε την αίτησή σας σε ένα Βρετανικό πανεπιστήμιο όσο επαγγελματική μπορεί να είναι και σας δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μπορούσατε να είστε σε ασφαλέστερα χέρια σε μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή σας.

Ελάτε σε επαφή

Ξεκινήστε την πανεπιστημιακή αίτησή σας σήμερα προωθώντας την προσωπική σας δήλωση. Επισκεφθείτε μας στο www.personalstatementservice.com Email: info@personalstatementservice.com ή τηλεφωνήστε στο 020 364 07691.