The Personal Statement Service

Personal Statement Service предлага първокласна цялостна подготовка за кандидатстване в университети във Великобритания, включващо помощ при писане на мотивационно писмо и цялостно планиране ма кандидатстването. Свържете се с най-добрите в бранша ако искате да получите висше образование, магистърска степен или докторантура във всички университети във Великобритания включително Oxbridge. Свържете се с нас за допълнителна помощ свързана с Вашата апликация за чуждестранен университет. 

Горещ конкуренция 

Университетите във Великобритания имат отлична международна репутация и поради този факт конкуренцията за свободните места е жестока. Огромен е броят на желаещите да бъдат приети в университетите от така наречената Russell Group (списък с университетите от тази група може да се намери в интернет). Всичко това значи, че подсигуряването на място в добър университет е трудно дори за студентите от Великобритания. Ако кандидатствате от чужбина за бакалавърска или магистърска програма може да се почувствате затрупани от всички документи свързани с Вашият прием.  

Какво търсят университетите от Великобритания

Всеки университет има различни изисквания за прием, но все пак има три фундаментални аспекта които са еднакви за всяка апликация за прием. Всички училища за висше образование изискват резултатите от изпитите които сте положили, препоръки от предишното Ви училище, препоръки от класен ръководител или работодател който знае повече за Вас, както и мотивационно писмо което описва Вас, Вашите качества, Вашият опит и защо искате да учите определена специалност. 

Как да напиша мотивационното писмо?

Това писмо е изключително важно и много ученици изпитват притеснения за писането на това писмо. Много малко хора са спокойни за това какво ще напишат в това писмо и как точно ще го конструират. Съставянето на това писмо е еднакво трудно както за местните ученици така и за чужденците. Повечето хора търсят помощ от по-възрастни членове на семействата им, познати или учители които вече са минали през този процес. 

Помощ на разположение

Тука идва и основната роля на Personal Statement Service. Ако използвате нашата помощ можете да бъдете сигурни, че Вашето писмо ще бъде на най-високото възможно ниво и всичко което университетите искат да знаят за Вас ще бъде написано в съдържанието му. Вие просто трябва да ни предоставите нужната информация и нашите специалисти които са прекарали много години помагайки на други ученици ще направят останалото за Вас. Те ще напишат Вашето мотивационно писмо така че да изпъкнете пред другите кандидати за място в желаният от Вас университет. 

Работата Ви с нас

Ние ще напишем писмото Ви вместо Вас, но няма да си измислим нищо. Искаме да получим нужната информация във формата на отговори на следните въпроси: ‘’Какво Ви е мотивирало да кандидатствате?’’ ‘’Какъв опит имате в момента (важно при кандидатстване за специалности като Медицина или Стоматология)? ‘’Какви извън класни занимания Ви интересуват’’ (опитайте се да обясните на университетът какво сте постигнали извън учебната стая)? и ‘’Разбрали ли сте повече информация за избраната от Вас специалност?’’ След това назначения от нашата компания служител ще използва тази информация по най-добрият и правилен начин с цел да бъдете представен по най-добрият начин на желаният от Вас университет. 

Различните услуги които предлагаме 

Предлагаме три различни услуги за Вашите нужди. Ако искате да напишете мотивационното си писмо сами ние можем да го прегледаме и да го редактираме, както и да Ви предложим определени корекции. Можем също така да усъвършенстваме Английският Ви правейки писмото доста по-впечатляващо за четене (‘’Златна’’ опция). Също така и предлагаме ‘’Платинената’’ опция в която ние ще напишем мотивационното Ви писмо и после ще Ви го предоставим за преглед. Опцията “Oxbridge” е нашата най-добра възможност която Ви позволява да кандидатствате в най-престижните университети. 

Уникално и радостно решение

Много ученици са се възползвали от нашите услуги и са ни благодарни за помоща. Всяко едно от мотивационните писма е написано по отделно и няма шанс да се получи плагиатство. Ние ще направим Вашата кандидатура за някой от университетите във Великобритания възможно най-добра и ще Ви подадем ръка в този изключително важен момент от животът Ви. 

Свържете се с нас

Помогнете си в кандидатурата си за университет във Великобритания, Посетете: www.personalstatementservice.com за повече информация, пишете на Email: info@personalstatementservice.com или звъннете на 020 364 07691.